torstai 22. toukokuuta 2014

~ Kulttuuriohjaukseen tutustuminen vko 16

Kulttuuriohjausta kyseisellä viikolla ei ollut kuin yhtenä päivänä, kun muutenkin kyseisellä viikolla lukujärjestys oli tosi hajanainen, kun keskelle viikkoa oli ripoteltu vapareita.
 Tällä kertaa tunneilla tutustuttiin erilaisiin kirjoihin parien kanssa. Salla toimi hyvänä parina, ja siinä tutkiskeltiin pari kirjaa lävitse. Hieman ulapalla oltiin toisen kirjan kanssa siinä mielessä, kun ei oikein tajuttu mitä kirja oikein esitteli lukijalleen. Saimme tehtäväksi piirtää taikka kirjoittaa kirjoista esille tulleita, tärkeitä tietoja. Me tyydyimme Sallan kanssa ihan vaan kirjottelemaan paperille.
  Tunnin aikana myös pohdimme sitä, miten kirjoja sekä niissä esiintyviä menetelmiä voisi käyttää ammatissamme, esimerkiksi nuorisotalolla. Katsoimme myös hieman musiikkivideoita, mummoassa Signmarkin Fighting videon, joka kyllä upposi musiikkityyliltään itseeni totaalisen hyvin. Videossa on hirveän hyvät sanat ja musiikki on muutenkin mukaansa tempaava.




Lopuksi katsoimme vielä 1996 vuonna tehdyn Romeo & Julia version. Kyseisen version olen nähnyt ennenkin, viimeksi yläasteella äidinkielen tunnilla. Minusta elokuva on hiukka sekava alusta, mutta juoneen pääsee hyvin mukaan jos on lukenut kyseisen tarinan kirjana, tai ainakin itselläni auttoi se.  Leffan aikana piti piirtää tai kirjoittaa jotain leffasta mieleen tullutta. Itse en tainut mitään muuta kyseiseen lappuun piirtää kuin sydämen, josta ei mulla valitettavasti oo kyllä kuvaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti